Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Jun 27, 2019

Iedereen weet rationeel gezien wel dat wanneer je een paar kilo wil afvallen het beter is om te gaan sporten en een voedzame maaltijd te eten dan op de bank te blijven Netflixen met een zak chips. Maar waarom is het makkelijker gezegd dan gedaan?

In deze video leg ik uit waarom we van nature geprogrammeerd zijn voor...


Jun 25, 2019

Vandaag wil ik graag dieper in gaan op de vraag: Sta je achter je product?  
Ik zie het namelijk regelmatig voorbij komen dat ondernemers moeite hebben met de baan op gaan. Moeite hebben met hun product onder de aandacht brengen bij potentiele klanten. Merk jij dat je terughoudend bent in de baan op gaan? Dan kan het...


Jun 20, 2019

Sales blijft een onderwerp waar veel ondernemers nog moeite mee hebben. Zo sprak ik laatst een ondernemer die aangaf dat wanneer ze een potientiele klant na 1x bellen niet te pakken kreeg, dit al snel liet liggen. Want "blijkbaar had diegene dan toch geen interesse", was haar gedachtegang.

Waarom je hier niet alleen...


Jun 18, 2019

Vandaag wil ik graag een inzicht met jullie delen, die ik afgelopen jaar kreeg terwijl ik met een vriendin in gesprek was.  
Ik was destijds mijn aanbod aan het optimaliseren binnen mijn bedrijf. Ik liep er tegenaan dat ik wat met de prijzen aan het stoeien wasWant wat was de juiste prijs? Eén van de...