Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Aug 29, 2019

De laatste keer dat Jeanet en ik kerst vierde in Nederland kan ik me niet eens herinneren. We zijn sowieso niet echt van het kerst vieren ofzo. En we houden ook niet van kou. Je zult ons dus niet zo snel in Nederland vinden in die periode maar dat had je misschien al in de gaten. 

Toch hebben we wel iets aan...


Aug 27, 2019

Wanneer je gaat kijken naar niet alleen ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben opgezet met prettige samenwerkingen, maar ook naar mensen die überhaupt een heel werkbaar leven hebben gecreëerd zal je zien dat ze éémindset specifiek vermijden.  
Welke dat is? Dat hoor je in deze...


Aug 22, 2019

Doelen stellen zorgt voor focus en duidelijkheid.  

Hoe stel je goede doelen? En wat is het verschil tussen onrealistische doelen en realistische doelen die je wel laten stretchen. 

In deze podcast gebruik ik als voorbeeld het stellen van een omzetdoel. Daarnaast geef ik praktische tips hoe ik dit zelf aanpak. 


Aug 20, 2019

In een eerdere video over sales heeft John de 3 scales of certainty benoemd. Welke manier van spreken je vervolgens gebruikt maakt al het verschiIWeIke tonality kan je gebruiken wanneer je sales gesprekken voert? En bij welke tonality hangen waarschijnIijk de meeste mensen direct de telefoon weer op? Je hoort het...


Aug 15, 2019

 

We waren bij restaurant Mosquito in de Dominicaanse Republiek al voor de tiende keer ofzo. Een geniale plek met een prachtig uitzicht maar ook met goed eten. 

Opzich niets aan de hand zo op het eerste gezicht maar toch was daar iets wat vooral het bedrijf enorm veel geld kost op jaarbasis. 

Wat dit is en wat jij...