Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Dec 16, 2022

Onder het mom "als iets werkt moet je het vooral blijven doen" is Cynthia Schultz 22 maanden na het vorige interview is nog steeds bij ons in coaching. De groei en resultaten na ruim 3 jaar coaching liegen er niet om. In dit verdiepende interview vertelt Cynthia op een leerzame manier hoe ze met zo'n 25 uur werk per...


Sep 30, 2022

Aan alles komt een eind. In deze aflevering vertellen J&J wat de reden is dat ze gaan stoppen. Daarnaast hoor je ook nog waarom het goed is om naar het Vermogend Vlammen event te komen. Inclusief kortingscode. 


Sep 23, 2022

Als je dit onderscheid kan maken dan is je leven nooit meer hetzelfde. Het zal dan veel beter voor je werken. Een krachtige en gedurfde uitspraak. Precies waar het in deze zwakke wereld steeds meer aan ontbreekt. John en Jeanet delen een topic met je waar ze nog niet eerder over spraken. 


Sep 16, 2022

Vraag: Iets is er wel maar je ziet het niet. Is het er dan wel of niet? Veel ondernemers gaan finanicieel gezien met oogkleppen op door het leven. De realiteit niet aan willen kijken maakt nog niet dat het er niet is. Hierover gaan Jeanet en John vandaag dieper met je spreken. 


Sep 9, 2022

"Als ik meer tijd heb ga ik meer treuzelen". Soortgelijke uitspraken hebben we talloze keren voorbij horen komen. In deze aflevering hoor je van Jeanet en John hoe je juist precies dat gedaan krijgt wat je wilt doen zonder dat je meer gaat treuzelen of jezelf gaat afleiden.