Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast


Nov 26, 2019

In deze video deel ik een voorbeeldsituatie die ik onlangs bij een klant voorbij zag komen. En die ik zeker waardevol vind om met jullie te delen. Omdat het in vele andere situaties ook herkenbaar is.  

Wanneer je nieuwe acties oppakt binnen je business, kan het zijn dat je deze acties structureel wilt blijven toepassen. Neem bijvoorbeeld sales als voorbeeld. Je hebt de meerwaarde gezien van goed sales leren doen, bent er actief mee bezig en plukt er de vruchten van. Super!  
Dan komt er een moment dat andere dingen binnen je bedrijf ook meer aandacht vragen. De sales raakt (ongemerkt) meer op de achtergrond. Tot je op een bepaald moment beseft dat je afgelopen tijd (veel) minder actief sales hebt gedaan dan de periode ervoor.  

Wellicht is dit herkenbaar voor jou? Van het ene naar het andere hoppen. Je richt je een bepaalde periode actief op onderwerp A, om het vervolgens weer meer naar de achtergrond te laten schuiven zodra je bezig gaat met onderwerp B. Als het gaat om in dit geval sales, betekent dit dat je dus omzet misloopt. 
Nu noem ik in dit geval sales als voorbeeld, maar dit kan natuurlijk voor allerlei onderwerpen gelden. 

De valkuil is dat je dingen half oppakt. En wanneer dit een patroon is bij jezelf, wil je hier kritisch naar kijken. 

Hoe zorg jij dat je dingen structureel implementeert? Of heb je hier moeite mee? Deel je ervaringen vooral in de comments