Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Dec 27, 2019

Breaking News! Vanaf nu heet de Kickass Business Podcast de Lifestyle of Business Podcast. De naam is niet de enige verandering. John en Jeanet nemen je in deze eerste aflevering nieuwe stijl mee in wat je vanaf nu wekelijks kunt verwachten. Verwacht niet alleen maar politiek correcte afleveringen die super gelikt...


Dec 25, 2019

Stel je eens voor dat je een heel goed verkoopgesprek hebt gehad met een mogelijke nieuwe klant. Aan het eind van het gesprek kan die persoon om diverse redenen toch nog even de beslissing niet makken.

Jullie besluiten om een aantal dagen later weer telefonisch contact te hebben voor de ja of nee.

Het moment is daar en...


Dec 23, 2019

Wat denk je dat beter werkt. Iets proberen te verkopen waar vraag naar is vanuit de markt of iets proberen te verkopen vanuit je eigen perspectief? De vraag stellen is hem natuurlijk beantwoorden.

In deze korte video gaat John hier dieper op in zodat jij jouw propositie scherper kunt stellen met makkelijker nieuwe...


Dec 18, 2019

Je herkent het vast wel dat er een keer iets gebeurt waar je totaal niet op zit te wachten. Wat niet in je planning past en je er eigenlijk niet bij kunt hebben.

Zoiets als een machine die kapot gaat waardoor de productie stil komt te liggen tijdens een deadline.

Of een medewerker waar je veel tijd, geld en energie in...


Dec 11, 2019

Soms horen we wel eens van mensen die ons volgen dat ze het idee hebben dat alles wat wij doen direct lukt. Dat alles een soort van in goud lijkt te veranderen ofzo.

In onze huisstijl is dit natuurlijk wel letterlijk zo ;)

Maar verder mislukken er meer dingen dan dat er lukken kan ik je vertellen. Op het moment zelf...