Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Oct 29, 2019

Heb je wel eens een miscommunicatie gehad met een teamlid, klant of partner? De kans bestaat dat in plaats van duidelijke afspraken er gewerkt werd met verwachtingen. Wat is het verschil? En hoe maak je duidelijke afspraken met de mensen om je heen voor betere communicatie? Femke vertelt hier meer over.


Oct 24, 2019

De meeste mensen vandaag de dag hebben niet in de gaten dat ze hun batterij nooit 100% vol is. Dat komt omdat ze niet (meer) weten hoe het is om super fit en energiek te zijn.  

Dit komt pas weer op het moment dat er contrast gemaakt wordt. Dit kan door goed voor jezelf te zorgen op alle mogelijke manieren. 

Een...


Oct 22, 2019

Wat zijn belemmerende overtuigingen? En welke invloed hebben ze op jou als persoon? 

Je creëert wat je diep van binnen gelooft. Daarom is het goed om je bewust te zijn van jouw belemmerende overtuigingen en in welke mate ze invloed hebben op de acties die je doet.  

In deze video geef ik een aantal tips hoe ik...


Oct 17, 2019

Wanneer je meer winst wil is het logisch dat je enerzijds naar het kostenplaatje kijkt. Maar waarom kan puur focussen op kosten besparen ook een valkuil zijn? In deze video vertelt Femke hier meer over en laat ze zien hoe je de switch kan maken van een vakman mentaliteit naar een leider mindset


Oct 15, 2019

Maandenlang bezig zijn met het bouwen van ‘de perfecte funnel’ en daarna erachter komen dat het niet werkt zoals je had verwacht. Lekker balen. 

Dit is iets waar heel veel ondernemers zich schuldig aan maken. Maar wat helemaal niet nodig is. 

E-mail marketing wordt vaak veel te moeilijk gemaakt en daarom neem...