Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Aug 28, 2020

Keuzes maken. Het lieftst niet na 325x de afweging maken maar gewoon lekker vlot de beslissing maken om iets wel of niet te doen. Hoe lekker is dat als je dat kunt? Dit is zeker niet voor iedereen zo vanzelfsprekend en daarom gaan we in deze aflevering hier dieper op in zodat je na dit half uurtje veel sneller keuzes...


Aug 21, 2020

Jeanet haar grootste angst, John en zijn gevecht tegen het ijsbad en de bijna dood ervaring vorig jaar in de zweethut. Zomaar wat onderwerpen in de categorie Comfortabel Discomfort die we vandaag met je delen op een manier dat je er uiteraard weer wat van kunt leren.


Aug 14, 2020

Blijven functioneren ook als het wat warmer is dan gebruikelijk in Nederland. Hoe doe je dat? Warmte of iets anders waardoor je van je gebruikelijke routines afwijkt komt in de basis neer op hetzelfde. Wat dat is en hoe jij dat kunt inzetten hoor je in deze aflevering.


Aug 7, 2020

Een weekje dit. 6 keer dat. En dan toch maar weer door naar het volgende. De reden dat wij (John & Jeanet) al zolang samen zijn. Dat we fit zijn. Dat we mooie financiële resultaten bereiken. Dat is allemaal terug te voeren op éen ding. Dat ene ding bespreken we uitgebreid in deze aflevering.