Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Jun 29, 2021

Als je geen probleem oplost of een behoefte bevredigd heb je geen business. Dat is dan ook de reden dat veel ondernemers geen business hebben. Hoe je dit oplost hoor je in deze korte aflevering van John.


Jun 25, 2021

Veel ondernemers verkopen niet. En nog meer ondernemers hebben medewerkers die al helemaal niet echt met verkopen bezig zijn. Dit kost een heel hoop geld voor het bedrijf. Maar ook geeft het een minder plezierige ervaring voor klanten omdat er niets aan ze verkocht wordt. Klinkt misschien gek. Is het zeker niet. Jeanet...


Jun 22, 2021

Overleven, voortplanten en alles hetzelfde houden. Dat is het wel zo’n beetje. Dat is de taak van het oudste stukje van ons brein.
In deze korte aflevering hoor je er meer over van John en snap je ineens waarom je ’s morgens de wekker liever nog een keertje verder drukt. In plaats van dat je bijvoorbeeld lekker gaat...


Jun 18, 2021

Iets veel groter maken dan het achteraf eigenlijk blijkt te zijn. Met alle gevolgen vandien. Niet heel werkbaar. Ook John en Jeanet maken zich hier soms nog wel schuldig aan. Wat ze hier precies mee bedoelen. En nog belangrijker. Hoe je hier op een effectieve manier mee kunt leren dealen hoor je in deze aflevering.


Jun 15, 2021

Podcasts, video's, webinars, seminars, you name it. Allemaal prachtige manier om content tot je te nemen.
Er is alleen een groot nadeel. De meeste mensen komen op de verkeerde manier opdagen.
Welke 3 manieren er zijn om dit soort content tot je te nemen. En wat je er mee kunt hoor je van John.