Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

May 31, 2024

Marijn zocht hulp om te groeien als persoon en met z’n bedrijf, maar was sceptisch over coaching. Hij wist dat het nodig was maar het geld wilde hij eigenlijk niet uitgeven. Toch deed hij dat bij ons nadat we z’n vertrouwen hadden gewonnen.

 

Het begon met MBA op Slippers en een aantal maanden later werd het zelfs...


May 24, 2024

Deze niet tot nauwelijks toegepaste salesstrategie kost veel ondernemers tonnen per jaar. Dit niet of niet goed inzetten zorgt ervoor dat er altijd hard gewerkt moet blijven worden om nieuwe klanten te krijgen. Zonde! 

In deze laatste aflevering in de sales reeks neemt John je mee in waarom en vooral hoe je om...


May 17, 2024

Deel 2 in de triologie als het gaat om sales. Nadat John de perfecte basis met je heeft gelegd in de vorige aflevering is het nu tijd om door te gaan naar waar de meeste problemen zitten. Althans, voor veel verkopers. De fase dat er een beslissing gemaakt moet worden. John neemt je mee hoe je met de meest...


May 10, 2024

Verkopen. De ene haat het en de andere vindt het geweldig. Wat het voor jou ook is, je zult het moeten doen wil je kunnen blijven leven van je business. In deze eerste aflevering van de triologie over sales neemt John je mee hoe je een goed verkoop gesprek opbouwt. 

Let op! Deze content krijg jij gratis terwijl ieder...


May 3, 2024

Het onderwerp is zo breed dat de podcast 12 uur zou kunnen duren. Wees niet bang, vandaag legt John binnen een half uur een zeer stevige basis als het gaat om nog veel beter kunnen communiceren. Met als gevolg dat je veel meer voor elkaar krijgt in je gesprekken met wie dan ook. 

Je hoort enkele quick wins die direct...