Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

May 29, 2020

5 jaar geleden gedroegen wij ons anders dan vandaag de dag. We spraken anders. We droegen andere kleding. We reden andere auto's. Het een maakt je niet een beter mens dan het ander. Maar het een zorgt wel voor andere resultaten dan het ander. Meer hierover in de aflevering van vandaag.


May 26, 2020

Hoe makkelijk is het als je bijvoorbeeld bij de kapper zit om mee te gaan in de minder opbouwende verhalen van de kapper? Of hoe makkelijk is het om mee te gaan in de ogenschijnlijk goede verhalen van een medewerken die een afspraak niet is nagekomen? En dat je dan na die tijd jezelf afvraagt waarom je er eigenlijk in...


May 22, 2020

Altijd maar meer en beter willen. De een gaat er heel goed op terwijl de ander het verschikkelijk vindt. Hoe wij hier zelf over denken en naar handelen. En wat volgens ons hierin goed is om te doen hoor je in deze aflevering.


May 19, 2020

Hoe komt het nou dat de ene persoon met heel weinig verschillende informatie zo enorm veel resulaat bereikt. Terwijl de andere persoon oneidig veel content tot zich neemt zonder echt resultaat? Waar dit doorkomt en wat hiervoor het meest werkbare is passend bij de situatie hoor je in deze aflevering.


May 15, 2020

Herken je dat ook. Dat je een mail hebt verzonden naar iemand met een vraag en vervolgens heel lang je mail niet gaat openen omdat je een reactie kunt hebben van die betreffende persoon? Of dat je niet je financiën exact bijwerkt inclusief cashflow prognose omdat het dan kan tegenvallen? Hoe dit komt en wat je er aan...