Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Nov 28, 2019

Als ondernemers houden we ervan om ons te ontwikkelen. Dat blijkt alleen al uit het feit dat je deze video bekijkt. We lezen boeken, bekijken online content, volgen trainingen, etc. 
Een mooie uitspraak vind ik ‘De onderneming is zo groot als de ondernemer zelf’. Met andere woorden, het is belangrijk om jezelf te...


Nov 26, 2019

In deze video deel ik een voorbeeldsituatie die ik onlangs bij een klant voorbij zag komen. En die ik zeker waardevol vind om met jullie te delen. Omdat het in vele andere situaties ook herkenbaar is.  

Wanneer je nieuwe acties oppakt binnen je business, kan het zijn dat je deze acties structureel wilt blijven...


Nov 21, 2019

Veel ondernemers hebben nogal eens de neiging om zolang mogelijk lekker alles zelf te blijven doen. Van boekhouding tot marketing en van sales tot copywriting. Naast het daadwerkelijke werk wat het geld oplevert. 

Niet fout natuurlijk als je alles alleen wilt blijven doen maar voor veel ondernemers niet echt...


Nov 19, 2019

Start jij jouw dag bewust met vaste gewoontes en routines die bijdragen aan je groei op persoonlijk en/of zakelijk vlak? Of start je de dag gehaast met mailtjes en whatsappjes? Wanneer dat laatste het geval is, is de kans groot dat je handelt vanuit een reactieve modus. Hoe kan je hier anders mee omgaan, zodat je niet...


Nov 14, 2019

Alle ondernemers hebben vroeg of laat wel eens te maken met sales. In wat voor vorm dan ook. Iedereen heeft dan ook wel ervaring met een ‘misschien’ of een ‘ja maar’ op het moment dat er gevraagd wordt om de deal. 

Verreweg de meeste deals worden gemaakt ná tenminste een bezwaar. Op het moment dat je...