Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast

Apr 30, 2021

Ze dachten veel te kleine ondernemers te zijn om in aanmerking te komen voor coaching bij Lifestyle of Business. Uiteindelijk zijn ze toch gestart bij ons in een traject en hebben inmiddels al twee keer verlengt. In deze bijzondere aflevering een leuk koppel dat doet denken aan de jonge John en Jeanet jaren geleden....


Apr 23, 2021

Een effectief sales gesprek voeren waarin jij de leiding neemt, kunt behouden en vervolgens om de deal kunt vragen. En dat allemaal binnen slechts enkele kaders. Dat is precies wat John vandaag met je doorneemt.


Apr 16, 2021

Heb je iets te weinig resultaat naar je zin met je business? Hele grote kans dat je tenminste 1 van deze 9 punten niet of niet goed voor elkaar hebt. John neemt alle 9 punten met je door om te zorgen dat jij weer kunt groeien met jouw bedrijf.


Apr 9, 2021

3 minuten voor deze aflevering kreeg John slechts nieuws. Een bericht wat je niemand gunt. Toch is dit slechte nieuws een heel mooi inspirerend voorbeeld van 1 van de 2 noodzakelijke elementen om productiever te worden en meer uit je dagen te halen.


Apr 2, 2021

De tattoo op Jeanet haar arm heeft de betekenis: Afwijkend van de grote massa. Een manier van leven die wij al jaren geleden hebben omarmd. Wat we hier precies mee bedoelen en hoe we onze kleine ‘Spartacus’ hier al direct in onderdompelen hoor je in deze aflevering. Ook met de nodige voorbeelden met betrekking...