Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle of Business podcast


Jul 26, 2018

Het besproken topic van deze Facebook live sessie week is er eentje die heel belangrijk en nuttig is maar toch vaak wordt onderschat.

Namelijk…

Het afstemmen van je Communicatie, Producten, Diensten op jouw A-klanten.

Dit klinkt altijd zo logisch maar heb je op dit moment alleen maar A-klanten? Tenzij je nagenoeg geen klanten hebt is het antwoord waarschijnlijk nee. Er is meestal wel iemand die zeurt en meer energie kost dan oplevert.

Het verschil tussen A- B- C- en D klanten en spelers hebben we uitgebreid bij stil gestaan. Evenals hoe je alles goed kunt afstemmen op het aantrekken van alleen nog maar A-klanten. Dit geldt overigens ook voor het aantrekken van A spelers in je team als je met personeel werkt/ wilt werken.

Daarnaast hebben we het gehad over een goede vervolgstap namelijk het werken met protocollen. Klinkt misschien nog wat vaag maar het maakt alles echt veel makkelijker.

Wil je alleen nog maar A Klanten en A Spelers om je heen? En wil je dat al je werkzaamheden steeds makkelijker zullen verlopen?

Kijk of luister dan zeker deze sessie.

------

Je hebt ons nu waarschijnlijk regelmatig al horen spreken over de Kickassleven.nl Universiteit. Denk je dat de Uni mogelijk een goede vervolgstap voor je is maar weet je het nog niet zeker?

Lees dan even de volgende pagina en laat je gegevens achter. We zullen dan samen bepalen of het ook echt een goede stap voor je is.

-->> http://www.kickassleven.nl/universiteit